
Kjær Gårds Tomatsuppe
4 porsjoner 20 tomater Oliven Skinke noe annet og ennå noe annet

Focccacia brød
Ved siden av tomatsuppen må du ha et godt brød. prøv dette

Pannekaker med gresskar
Luftige, amerikanske pannekaker er en populær blant store og små. Prøv ut denne varianten med varme kryddere og gresskarpuré. Server gjerne med hakkede nøtter og honning eller lønnesirup. Oppskriften er hentet fra matprat.no

Grillet laks med agurksalat
Laks med agurksalat er en klassiker! Her har fisken fått en sving innom grillen, og blitt glasert av en deilig lime- og honningglaze. Samtidig har agurksalaten fått litt ekstra piff med en deilig lime- og chilidressing. Godt er det, klassiker eller ei! Oppskriften er hentet fra matprat.no

Sylt agurkene dine sjæl
Det er høysesong for små, hårete, grønne kamerater. Sylteagurker er sprø og gode rå naturell, men ta nå for alles skyld å kjøp et par ekstra kilo og sylt noen glass. Å lage sylteagurker selv gir en helt egen syltetilfredshet og fine gaver. Oppskriften er hentet fra Grünergranny

Maiskolber med olivensmør
Sprø og søt mais er i ferd med å modnes på åkrene rundt omkring. Disse er fra Tomter mais/Haneborg gård utenfor Drøbak. Sesongen er kort, så spis mens du kan. Oppskriften er hentet fra Grünergranny

Gresskarsuppe "zuppa di zucca"
Noe av det beste med høsten er å få tak i i glødende gresskar som har ligget og vokst sakte men sikkert gjennom sommeren. I ukene som kommer er gresskarene på sitt aller beste. Gresskarpai, gnocci eller risotto med gresskar, gresskarsyltetøy med ingefær og fyldig gresskarsuppe er blant godsakene man kan lage. Oppskriften er hentet fra Grünergranny